Uygulamadan Silme
Hesabınızı ve verilerinizi doğrudan uygulama içinden silebilirsiniz:
- Minik Yolcu uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
- Alttaki Profil sekmesine dokunun.
- Sayfanın en altındaki Hesabımı Sil seçeneğine dokunun.
- Onay ekranındaki uyarıyı okuyup işlemi onaylayın.
Silme işlemi geri alınamaz ve anında gerçekleşir.
Ne Siliniyor
- Hesabınız, e-posta adresiniz ve şifreniz
- Günlük takip kayıtlarınız (su, ruh hali, vitamin, tekme, beslenme)
- Kilo ve kasılma kayıtlarınız, doğum çantası listeniz
- Günlük notlarınız ve doktora sorularınız
- Randevularınız
- Yüklediğiniz tüm öğün ve göbek albümü fotoğrafları
- Bildirim tanımlayıcınız
Partnerle Paylaşılan Veriler
Bir partnerle ortak hamilelik profili kullanıyorsanız, yalnızca sizin hesabınız silinir. Ortak profildeki veriler partnerinizin erişiminde kalmaya devam eder — çünkü bu veriler ona da ait. Ortak profildeki tek kullanıcı sizseniz her şey kalıcı olarak silinir.
Uygulamaya Erişemiyorsanız
Telefonunuzu kaybettiyseniz veya uygulamaya giriş yapamıyorsanız, hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden supportpregnancytracker@gmail.com adresine yazın. Talebinizi kimliğinizi doğruladıktan sonra 30 gün içinde yerine getiririz.